Tillbaka

Ny grafisk profil

Digrad har genomgått ett förnyelsearbete, både den grafiska formen och hur vi kommunicerar med våra kunder. Och i och med det lanserar vi en ny grafisk profil och en ny hemsida.

Vad innebär detta?

För våra befintliga kunder blir det inte några större förändringar. Vi kommer fortsätta jobba nära och tillsammans med alla kunder precis som förut. Skillnaden blir att vi har en mer sammanhängande visuell kommunikation och en bättre plattform att utföra den via. Helt enkelt ett tydligare ansikte utåt.

Hemsidan

I och med den nya profilen så lanserar vi även en ny hemsida (den här du är på nu) där vi beskriver lite mer utförligt om oss själva och vad vi jobbar med. Vi tänker även vara bättre på att löpande uppdatera hemsidan med nya produkter och projekt. Och just under ”Projekt” kan du se vad vi jobbar med för tillfället och läsa lite om olika projekt, hur de genomfördes och vad kunden tyckte om resultatet.

Vår huvudprodukt, affärssystemet Digrad Business, har även fått en större plats att synas på. Under ”Affärssystemet” kan du läsa om olika nyckelfunktioner i Digrad Business och se lite bilder på hur olika kunder har dragit nytta av anpassningsmöjligheterna.

I framtiden

Om vi blickar framåt så har vi flera intressanta projekt på gång för att förbättra Digrad Business, men även vår support och kundkontakt. Håll utkik här på hemsidan efter ny information och nya funktioner.